Mosevangen 11, 6710 Esbjerg V

Stor og flot familievilla i Sædding/Fovrfeld, 199 m2 under tag.

Beliggende i Sædding udbydes nu denne flotte familievilla, med kort afstand til både Fovrfeld skole, Ådalsskolen, Markusskolen, samt Vitaskolen, og til denne er der direkte stiforbindelse.

Boligen ligger på lukket og børnevenligt vænge, og er løbende renoveret, og fremstår fuldstændig indflytningsklar. Indeholder det som den moderne børnefamilie oftest er på jagt efter, nemlig stort køkken/alrum, samt 2 badeværelser og 3 gode børneværelser.

Indeholder følgende:
Pænt og lyst bryggers med god skabsplads, samt gulvklinker med gulvvarme. Stort og flot køkken/alrum med hvide elementer god bordplads, gulvklinker med gulvvarme og rigtig god spiseplads. Udgang til terrasse. Fra alrummet er der flotte glasdøre ind til den indretningsvenlige stue, hvorfra der også er udgang til terrasse.

Fordelingsgang. Badeværelse med bruseniche. Tidligere entre (hvor det vil være oplagt såfremt man renovere badeværelset at tillægge disse m2 til badeværelset).

Værelsesafdeling:
3 gode børneværelser. Soveværelse med skabsvæg, samt udgang til terrasse. Stort badeværelse med stor bruseniche, lyse elementer, og gulvvarme.

Tilhørende til huset er der integreret garage, samt rigtig god og stor indkørsel, hvor der er god plads til biler osv. Skøn og lukket have med mange gode terrassearealer.

Bestil en fremvisning af denne fine familievilla i Sædding/Fovrfeld

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.