Bryndumvej 98, 6715 Esbjerg N

Yderst stilfuld og herskabelig villa i Bryndum

Denne smukke og stilfulde ejendom som ligger i Bryndum udbydes nu til salg. Herfra er der god cykelsti til Tarp, Bryndum skole samt diverse indkøbs muligheder.

Ejendommen er gennemgribende renoveret i moderne stil og med maksimal udnyttelse af kvadratmeterne. Ejendommen står fuldstændig indflytningsklar.

Indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Lækkert stort køkken/alrum med elementer fra KVIK. Herfra er der udgang til terrassen og åbent forbindelse til stuen. Stue med godt lysindfald. Fra stuen er der adgang til stort værelse med skabsvæg. Godt bryggers med flotte hvide elementer og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Tilbygningen som er blevet en naturlig del af stueetagen rummer 3 store værelser. Super flot og moderne badeværelse med spot, bruseniche og gulvvarme. Gangen som binder værelserne sammen er utrolig lys med sine store vinduer mod haven.

1. sal: Stor repos. To fantastiske værelser med synlige spær, som fremhæver hyggen. Stort lækkert badeværelse med bruseniche og kar samt gulvvarme. Rummeligt soveværelse ligeledes med synlige spær og direkte adgang til walk-in.

Kælder: Gode disponible rum til opbevaring osv.

Endvidere er der solvendt have med stor terrasse. Stor integreret dobbelt garage med elektrisk port.

Dette er virkelig en SMUK og UNIK villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.